In-wall-installation med återgivning i high-end

För In-Wall-montage finns idag en hel del högtalarmärken på marknaden. En del låter riktigt bra. Men vi vänder oss till dig som söker ett så bra ljud som möjligt. Du får här högtalare med en ljudåtergivning som vi anser utmanar det mesta på marknaden oavsett prisnivå.

Lite kaxigt kanske att här ovan utmana hela marknaden… Så sant. Men ska nu en större summa satsas på en in-wall-utrustning för en optimal återgivning av allt från nyanser i röster och akustiska instrument till den energi som krävs i offensiv musik, filmeffekter och spel så ska man inte behöva ha överseende med en utrustning som trots ett (rätt ofta) fint rykte, till sist visar sig inte kan ge allt som förväntades.
Vad man än säger om att in-wall-högtalare är gjorda perfekt för att låta bra i utrymmet innanför väggen, så anser jag att ett en högtalares eget kabinett med exakt uträknade mått är avgörande viktigt för ett tillfredsställande ljud. Därför installerar vi högtalare med kabinett och allt. Den befintliga väggen förblir orörd. Istället döljer vi den med en ny väggpanel som sträcker sig endast 20 – 30 decimeter in i rummet. Högtalarnas kabinett byggs med uträknade mått för att perfekt passa in i sina öppningar bakom den nya panelväggen.
Kontakta oss om du vill veta mer.