In-wall

För In-Wall-montage finns idag en hel del högtalarmärken på marknaden. En del låter riktigt bra. Men jag vänder mig till dig som söker så bra ljud som möjligt. Du får måttbeställda kvalitetshögtalare, kvalitetsslutsteg och kablage med en ljudåtergivning som jag personligen anser utmanar det mesta på marknaden oavsett prisnivå.

Lite kaxigt kanske att här ovan utmana hela marknaden… Så sant. Men ska en större summa satsas på en in-wall-utrustning för en optimal återgivning av nyanseringar från röster, akustiska instrument, all sorts musik, film och spel så ska man inte behöva ha överseende med brister i ljudbilden.

Det vi erbjuder är välljudande högtalarsystem, allt efter behov från en enklare installation till en mer komplex utrustning på High-End-nivå med 12- eller 15-tums subbasar, aktiva eller passiva med externa slutsteg. Vad andra än säger om utrymmet inne i väggen, att det ersätter en högtalares kabinett så anser jag att ett kabinett* med exakta mått är viktigt, varför ett sådant ingår i vår in-wall-installation. Det är dels därför en 10-årig ljudgaranti ingår.
Storleken av rummet handlar om att få plats med en distansvägg på några decimeter. Har du en biolokal? Hör gärna av dig om det också!

Välkommen att kontakta oss!


* Kabinettens mått specialbyggs för att minimera utrymmet mellan de båda väggarna.