In-wall High-End

För In-Wall-montage finns idag en hel del högtalarmärken på marknaden. En del låter riktigt bra. Men vi vänder oss till dig som söker ett så bra ljud som möjligt. Du får måttbeställda kvalitetshögtalare med en ljudåtergivning som vi anser utmanar det mesta på marknaden oavsett prisnivå.

Lite kaxigt kanske att här ovan utmana hela marknaden… Så sant. Men ska en större summa satsas på en in-wall-utrustning med en optimal återgivning av allt från nyanser i röster och akustiska instrument till full energ i offensiv musik, film och spel så ska man inte behöva ha överseende med en välkänd utrustning som sedan visar på olika brister i ljudbilden.

Det vi erbjuder är ett välljudande system, allt efter behov från en enklare installation till en mer komplex utrustning på High-End-nivå med 12- eller 15-tums subbasar, aktiva eller passiva med externa slutsteg. Vad andra än säger om utrymmet inne i väggen, att det ersätter en högtalares kabinett så anser jag att ett kabinett* med exakta mått är viktigt, varför ett sådant ingår i vår in-wall-installation. Det är dels därför en 10-årig ljudgaranti ingår.
Storleken av rummet handlar om att få plats med en distansvägg på några decimeter. Har du en biolokal? Hör gärna av dig om det också!

Välkommen att kontakta oss!


* Kabinettens mått specialbyggs för att minimera utrymmet mellan de båda väggarna.