In-wall-installation med återgivning i high-end

För In-Wall-montage finns idag en hel del högtalarmärken på marknaden. En del låter riktigt bra. Men vi vänder oss till dig som söker ett så bra ljud som möjligt. Du får här högtalare med en ljudåtergivning som vi anser utmanar det mesta på marknaden oavsett prisnivå.

Lite kaxigt kanske att här ovan utmana hela marknaden… Så sant. Men ska nu en större summa satsas på en in-wall-utrustning med en optimal återgivning av allt från nyanser i röster och akustiska instrument till den energi som krävs i offensiv musik, filmeffekter och spel så ska man inte behöva ha överseende med högtalare som trots ett (rätt ofta) fint rykte, till sist visar sig inte kan bjuda på det som förväntades.
Vad man än säger om att in-wall-högtalare är uträknade för att låta bra i utrymmet bakom väggen, så anser jag att ett en högtalares eget kabinett med sina exakt uträknade mått är avgörande viktigt. Därför installerar vi hela högtalare med kabinett och allt. Den befintliga väggen förblir orörd. Istället döljer vi den med en ny väggpanel som sträcker sig endast ca. 20 decimeter in i rummet. Högtalarnas kabinett byggs med uträknade mått för att perfekt passa in i sina öppningar bakom den nya panelväggen. Om ljudanläggningen en tid senare behöver avlägsnas exempelvis till ett annat rum, så monteras panelen bort och den ordinarie väggen kommer fram synlig igen.