Information

Musik

Hör du till dom som vill hålla i sin CD, SACD, XRCD, Bluray Audio, LP-skiva etc. Är det ett plus för dig att kunna se i det medföljande konvolutet om där finns några intressanta foton? Gillar du att få kunna leta upp listan på studiomusiker, inspelningsstudio, vem som var producent, inspelningstekniker osv. Musikernas egen utrustning står med ibland även den. Är sådant viktigt för dig? Jag tänker att vi är några stycken. Så jag erbjuder därför ett litet utbud musik. Mycket akustiskt är det. Jazz, olika uppsättningar av klassisk musik. Men naturligtvis – inte bara akustiskt. 

Skivbolag: ECM, ACT, LINN records, BIS, Harmonia Mundi, etc.

In Wall

För In-Wall-montage finns idag en hel del högtalarmärken på marknaden. En del låter riktigt bra.
Men jag vänder mig till dig som söker så bra ljud som möjligt. Du får måttbeställda kvalitetshögtalare, elektronik och kablage med en ljudåtergivning som jag personligen anser utmanar det mesta på marknaden oavsett prisnivå.

Lite kaxigt kanske att här ovan utmana hela marknaden… Så sant. Men ska en större summa satsas på en in-wall-utrustning för en optimal återgivning av nyanseringar från röster, akustiska instrument, från all sorts musik, film och spel så ska man inte behöva ha överseende med brister i ljudbilden.
Det du får är välljudande ljudsystem – allt efter behov från en enklare installation till en mer komplex utrustning på High-End-nivå, aktiva eller passiva. Vad andra än säger om utrymmet inne i väggen så anser jag att ett kabinett* med precisa mått är viktigt, varför ett sådant ingår i vår denna annorlunda wall-installation. Det är dels därför en 10-årig ljudgaranti ingår. 
Det handlar om en distansvägg på några decimeter. Har du en biolokal? Hör gärna av dig om det också!

Välkommen för ett spännande samtal!

* Kabinettens mått specialbyggs för att minimera utrymmet mellan de båda väggarna