Thomas Audio – en hifi-butik i Örebro med personlig service.

Hög ljudkvalitet gör musiken levande!

Genom mitt livslånga ljudintresse har jag naturligtvis mött olika handlare och inser idag hur betydelsefullt det är att lyssna in och förstå den jag möter i butiken. Inte så svårt då jag personligen är intresserad och vill vara öppen för besökarens personliga behov och intresse. Butiken har en personlig profilering genom att jag erbjuder enbart sådant jag själv engageras av. Här finner du stereoutrustning plus ett visst utbud av musik på 180 gram vinyl och CD från audiofila skivbolag.

Intresset för välljud startade nog som tonåring någon stans i början, mitten av sjuttiotalet. Med tiden har det givit mig både fantastiska upplevelser och en viss portion av erfarenhet. Här i webbutiken vill jag gärna presentera för dig ett sortiment som jag tror gör gott intryck. Jag tror faktiskt att det du söker kan finnas här?
Vid beställning i webbutiken ingår 30 dagars öppet köp.

Beställda varor
Beställningar plockas från ett externt lager för hämtning på plats i HiFi-rummet eller om så önskas skickas direkt till din angivna adress. Om du söker något utanför sortimentet kan jag ibland ändå få tag på det via mitt nätverk.
I HiFi-rummet finns även en handfull riktigt bra kvalitets-vinyler och CD-skivor, mest nutida jazz och klassisk musik, även några vinyler från Quality Pressings, USA.

Besöksbutiken
Besök HiFi-rummet i Örebro, en butik med demoutrustning som jag valt ut ur webbshopens sortiment. Kanske ett trevligt samtal kommer igång när vi möts, om hifi-utrustning och musik. Det är alltid trevligt att få höra och ta del av kunders berättelser om deras egen utrustning, jag är faktiskt jämt nyfiken – det är ju genom nyfikenheten det kreativa samtalet skapas. Besök butiken upp till två stycken och att vi håller avstånd och använder handsprit. Besök just nu sker via telefonbokning 0763-094900. Välkommen!

Välkommen!
//Thomas Bergman

Kunders insända berettelser.

Högtalaren Xavian Perla Exclusiva till arbetsrummet:
”Det blev ett jättekul ”impulsköp” – ett av de bättre jag gjort! Musiken träder fram levande, frisk och naturlig. Nu har det blivit så bra i arbetsrummet att jag måste hitta en skön arbetsstol som gör miljön rättvisa…”
// På besök i HiFi-rummet, maj 2020

DAC:en ifi ZEN Blue:
Det är inte så ofta som jag tutar i eget horn men jag måste berätta om min ljudupplevelse i Örebro i fredags.
Jag var på besök hos Thomas Audio / Hifi-Rummet i Örebro och vi kopplade upp ett par nya högtalare hos honom och lyssnade. Jäklar så bra det låter tänkte jag och frågade därför: ”Vad är det för signal-källa du använder?” eftersom jag inte såg någon DAC inkopplad till systemet och heller inga kablar. ”Zen Blue!” svarade Thomas och min haka föll som en sten till golvet! Jisses, kunde Blåtand för 1690kr verkligen låta så här bra från en laptop? Det trodde jag aldrig.

Jag provade själv en Zen Blå hemma när den just kom men blev aldrig imponerad av den i mitt system. Men Thomas som den kloka man han är använde ju en iPowerX från iFi för att spännings-sätta den med och snacka om att det gjorde skillnad. Så till alla er som är som jag och inte tror att Bluetooth går att lyssna till , kanske finns det hopp ännu!
//På besök i HiFi-rummet, augusti 2020

Du handlar tryggt i:

Webbutiken via Klarna®
– Alltid öppet köp 30 dagar
– Direktbetalning via bank
– Betalkort
– Fakturering med möjlighet till delbetalning i 6 till 36 månader
(endast inom Sverige)

HiFi-rummet via iZettle®.
– ApplePay
– Google Pay
– Kortbetalning
– Swish®
– Payson månadsfaktura
– Klarna Faktura